Upphandlingar.nu

Vill du göra affärer med offentlig sektor?

Om du vill ha möjlighet att leverera varor och tjänster till Göteborgs Stad och andra upphandlande myndigheter i regionen, måste ditt företag vara med och lämna anbud i upphandlingar.

Läs gärna vad det innebär att ha det offentliga som kund innan du lämnar anbud.

Hitta affärsmöjligheter

Du kan söka efter Göteborgsregionens annonserade upphandlingar på sidan Hitta upphandling.

Lämna anbud på upphandlingar

För att ha möjlighet att lämna anbud på upphandlingar måste du registrera ett användarkonto till det upphandlingsverktyg den upphandlande myndigheten använder. Se till att registrera användarkontot i god tid före anbudsinlämning.

När du har gjort detta får du tillgång till förfrågningsunderlaget som beskriver i detalj vad som ska upphandlas och vilka krav som ställs på det företag som vill leverera varan eller tjänsten.

Registrera kostnadsfritt användarkonto

De upphandlande myndigheterna vars annonserade upphandlingar visas på Upphandlingar.nu kan använda olika upphandlingsverktyg när de annonserar. När du har klickat på en annons på sidan Hitta upphandling ser du en länk till det verktyg som myndigheten använder.

Upphandlingsbolaget annonserar alla sina upphandlingar via Visma TendSign. Ett användarkonto till Visma TendSign Nytt fönster är kostnadsfritt.

Bevaka upphandlingar

Om du vill ha koll på affärsmöjligheter med det offentliga i Göteborgsregionen kan du, förutom att hålla ett öga på Upphandlingar.nu, prenumerera på en annonsbevakningstjänst.

Här är några exempel:

  Ändrad 4 november, 2019  Skriv ut